De Algemene Voorwaarden Kamer

Uw vertrouwde partner voor Algemene Voorwaarden en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij het opstellen van Algemene Voorwaarden, diverse Handelscontracten, Legal Audits etc.

35 jaar De Incassokamer

U wilt meer weten over Algemene voorwaarden!

Bel: 0527 - 618 470 of Informatie aanvragen »


Algemene Voorwaarden laten opstellen?
informeer naar de mogelijkheden bel 0527 - 618 470
››  opstellen


Algemene Voorwaarden laten controleren?
Extra zekerheid laat uw Algemene Voorwaarden controleren
››  controleren


Algemene Voorwaarden vertaling nodig?
Uw Algemene voorwaarden in een vreemde taal
››  vertalen

Routebeschrijving

De Algmene Voorwaarden Kamer is onderdeel van De Incasskamer B.V.. Wij zijn gevestigd aan de Lange Dreef 27 in het centrum van Emmeloord. Het kantoor is goed te bereiken met de auto (genoeg parkeergelegenheid in de directe nabijheid) alsmede met het openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

Printvriendelijke versie.

                

Vanuit Almere

Als u vanuit de richting Almere komt neem dan de afslag Emmeloord (14). Ga onder de snelweg door en neem de tweede rotonde voor één kwart. Rij over de Randweg het industrieterrein van Emmeloord binnen, bij het verkeerslicht slaat u linksaf de Nagelerweg/straat op. U rijdt door tot de Ford garage en slaat over het water rechtsaf. De Incassokamer bevindt zich na 300m aan uw linkerhand. Om te parkeren slaat u bij het eerstvolgende verkeerslicht rechtsaf.


Vanuit Heerenveen

Als u vanuit de richting Heerenveen komt volgt u de A6 tot afslag Emmeloord Noord (15). Sla linksaf de Muntweg op richting Kuinre/ Wolvega. Bij de T-spliting slaat u rechtsaf de Kuinderweg op richting industrieterrein de Munt. Rij door tot aan de T-splitsing hier gaat u rechtsaf richting Emmeloord. Deze weg volgen, De Incassokamer bevindt zich na het verkeerslicht (voor parkeren gaat u bij het verkeerslicht links) aan uw rechterhand.


Vanuit Zwolle

Volg de N50 langs Kampen richting Emmeloord. Neem na Ens de eerste afslag op de N50. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Volg de Kamperweg totdat u weer onder de snelweg doorrijdt. Neem daarna de eerste weg rechts en rij door tot aan de T-spliting, hier slaat u linksaf. Deze weg volgen, De Incassokamer bevindt zich na het verkeerslicht (voor parkeren gaat u bij het verkeerslicht links) aan uw rechterhand.

Uw vertrouwde partner voor:
Algemene Voorwaarden en financieel juridische dienstverlening.

35 jaar De Incassokamer
Wij bieden U:
Meer dan 38 jaar ervaring bij het opstellen van Algemene Voorwaarden, diverse Handelscontracten, Legal Audits etc.Nieuws

Jul

01

De wettelijke rente voor handelstransacties is per 1 juli 2024 verlaagd

Verlaging van de wettelijke rente voor handelstransacties per 1 juli 2024 ten op...

lees verder »

Apr

25

Storing telecom provider - Outage telecom provider

In verband met een stroring bij onze telecom provider kan het zijn dat wij momen...

lees verder »

Jan

08

De wettelijke rente is per 1 januari 2024 verhoogd

Verhoging van de wettelijke rente per 1 januari 2024 ten opzichte van de...

lees verder »
» nieuwsoverzicht